Konkurs za dotacije nevladinim organizacijama za razvoj turizma

Bez autora
May 05 2011

Pokrajinski sekretarijat za privredu raspisao je konkurs za dotacije nevladinim organizacijama za razvoj turizma u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. U cilju unapređenja konkurentnosti vojvođanske turističke ponude na domaćem i inostranom tržištu i podrške sektoru turizma, Pokrajinski sekretarijat za privredu sufinansiraće programe razvoja turizma u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini u 2011. godini sa ukupnim iznosom od šest miliona dinara, obezbeđenim Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu Autonomne Pokrajine Vojvodine za 2011. godinu. Pravo učešća na konkursu imaju registrovane nevladine organizacije – ostale neprofitne institucije sa teritorije AP Vojvodine za sufinansiranje projekata, organizovanja turističkih manifestacija, nabavku opreme i investiciona ulaganja u turističku infrastrukturu na teritoriji AP Vojvodine.

Konkurs za dotacije nevladinim organizacijama za razvoj turizmaPokrajinski sekretarijat za privredu raspisao je konkurs za dotacije nevladinim organizacijama za razvoj turizma u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

U cilju unapredjenja konkurentnosti vojvođanske turističke ponude na domaćem i inostranom tržištu i podrške sektoru turizma, Pokrajinski sekretarijat za privredu sufinansiraće programe razvoja turizma u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini u 2011. godini sa ukupnim iznosom od šest miliona dinara, obezbeđenim Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu Autonomne Pokrajine Vojvodine za 2011. godinu.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovane nevladine organizacije – ostale neprofitne institucije sa teritorije AP Vojvodine za sufinansiranje projekata, organizovanja turističkih manifestacija, nabavku opreme i investiciona ulaganja u turističku infrastrukturu na teritoriji AP Vojvodine.

Prijave se podnose Pokrajinskom sekretarijatu za privredu, isključivo na konkursnim obrascima Sekretarijata.

Kompletana konkursna dokumentacija može se preuzeti u Pokrajinskom sekretarijatu za privredu ili na sajtu www.spriv.vojvodina.gov.rs.

Prijave na konkurs sa pripadajućom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj koverti lično ili putem pošte na adresu:

Pokrajinski sekretarijat za privredu
Bulevar Mihajla Pupina 16
21000 Novi Sad

sa naznakom: “Prijava za konkurs za dotacije nevladinim organizacijama za razvoj turizma”

Rok za podnošenje prijava je 16.05.2011. godine.

Uz prijavu se obavezno podnosi:

  • Rešenje o registraciji nevladine organizacije;
  • Potvrda o izvršenoj registraciji;
  • Ugovor o otvorenom računu u banci.

Odluku o dodeli dotacija nevladinim organizacijama za razvoj turizma u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini doneće, na predlog Konkursne komisije, pokrajinski sekretar za privredu, u roku od 10 dana od dana zaključenja konkursa.

Korisnik sredstava zaključuje Ugovor o dotaciji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu kojim se utvrđuju međusobna prava i obaveze, ukupan iznos podsticajnih sredstava, način i uslovi plaćanja, podnošenje izveštaja o namenskom utrošku sredstava, kao i druga pitanja vezana za korišćenje ovih sredstava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik